Knauf Ceiling Solutions logo

KCS Armstrong Plafonds Hardmineraal


KCS Armstrong heeft een uitgebreid assortiment hardminerale plafondpanelen. Wij leveren de plafondpanelen van KCS Armstrong met verschillende oppervlakte structuren, verkrijgbaar in diverse afmetingen en randafwerkingen. Plafondpanelen van KCS Armstrong hebben vele voordelen:
  • Brandgedrag conform de huidige normen
  • Hoge akoestische waarde
  • Goed bestand tegen wisselingen in de luchtvochtigheid
  • Duurzaam.

Diverse Armstrong plafondplaten
De hardminerale plafondpanelen van Armstrong zijn te monteren op alle soorten ophangsystemen. Armstrong heeft veel verschillende uitvoeringen van de plafondpanelen ieder met zijn eigen specialisme. Populaire producten van Armstrong zijn: Sahara, Canopy-eilanden en Perla OP. Naast de hardminerale plafondpanelen produceert Amstrong ook zachtminerale plafondpanelen, houten en metalen plafonds en het Prelude ophangsysteem.

Bestel hardminerale plafondplaten online
Astrimex biedt u een divers assortiment. Deze kunt u online bestellen via onze webshop. Er zijn verschillende afmetingen, oppervlaktestructuren en kantafwerkingen leverbaar. Ook kunnen wij veel Armstrong producten op maat en in kleur maken naar uw wens. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact op met de vestiging bij u in de buurt.

Ons assortiment KCS Armstrong Plafonds Hardmineraal omvat:Wilt u eerst zien of de plafondplaat aan uw wensen voldoet, vraag dan hier een monster aan.
Klik hier!

De prestatieverklaring (Declaration of Performance) van de Armstrong producten kunt u vinden op de desbetreffende productpagina.


Armstrong hard mineraal wordt gefabriceerd uit minerale wol, perliet,water, klei en papier. Naast de hardminerale systeemplafonds produceert Armstrong ook zachtminerale systeemplafonds, houten en metalen plafonds.

Installatie en onderhoud van Armstrong plafonds

Installatie en onderhoud.pdf