Gips voorzien van V-groeven

ingezaagd gips om hoeken te kunnen maken

Gips voorzien van V-groeven


Wanneer u een standaard koof of een getrapte koof moet maken, een kolom moet bekleden of snel hoeken wilt monteren, met gips voorzien van V-groeven wordt het een stuk gemakkelijker en kunt u veel tijd besparen. U zorgt voor de tekening met de afmetingen, wij zorgen voor de V-groef of groeven op de juiste posities. De groeven zijn aan de bovenzijde 25mm breed en u kunt met deze groeven hoeken tot 90 graden maken.

Op deze pagina treft u een overzicht aan van de verschillende mogelijkheden die wij hebben om groeven te frezen in gipsplaten. Als basisplaat gebruiken wij een 12,5mm AK gipsplaat, de lengte van de plaat kan variëren. Wanneer u klikt op de afbeelding die overeenkomt met uw wensen, gaat u naar de volgende pagina waar u het aantal groeven en de lengte van de plaat kunt selecteren.
Heeft u andere wensen dan de mogelijkheden die wij hier voorstellen dan kunt u contact opnemen met één van onze verkoopmedewerkers.

Voor iedere opdracht dient u een nieuw formulier aan te leveren. Daarvoor kunt u onderstaand formulier downloaden en gebruiken.

Gipsfrezen_formulier.pdfGipsfrezen_formulier.pdf

Ons assortiment Gips voorzien van V-groeven omvat:

Basisplaat: 12,5mm AK paneel