Bewerkingen


Passend maken in de fabriek, dat scheelt kosten op de bouw!

Astrimex maakt al jaren plafonds op maat. Als geen ander weten wij hoeveel tijd en moeite het kost om een plafond op de bouw op maat te maken. Met behulp van veelzijdige machines en vakkundig personeel creëren wij voor ieder probleem een oplossing. De uitdrukking “tijd is geld” krijgt zo bij ons een extra betekenis. Wij kunnen o.a. de volgende bewerkingen uitvoeren met plafond- en wandmaterialen:

 • Bedrukken in full-colour van panelen. Wanneer u een logo of afbeelding op uw plafond of wand afgebeeld wilt hebben, kunnen wij dat voor u verzorgen. Maximale afmetingen van de bedrukking is 1200x2500mm. Wij bieden ook de mogelijkheid om een afbeelding over meerdere panelen te printen. U levert een drukklaar bestand aan, Astrimex doet de rest.

 • Spuiten in kleur van plafondplaten met speciale, akoestisch zeer open verf in nagenoeg alle kleuren (ook in metallic uitvoering). Plafondpanelen met een zandkorrelstructuur gespoten in donkere kleuren dienen op het werk te worden nagerold, daar bij de montage de korrels los kunnen laten waardoor er witte puntjes op de panelen ontstaan. Wij verzoeken de opdrachtgever apart toestemming te geven voor het spuiten van deze panelen in donkere kleuren, voordat wij starten met overspuiten.

 • Spuiten in kleur van vele profielen in nagenoeg alle kleuren (ook in metallics).

  Vele plaatmaterialen precies op maat, zoals hard- en zachtmineraal gips, multiplexen, OSB, spaan- en gipsplaten, underlayment etc. etc. (ook erg handig voor paspanelen).

 • Kantafwerkingen naar keuze: rechte zijkant, doorzak VK sponning, doorzak R sponning, doorzak R15 sponning, verdekt sponning, verdekt uitneembare sponningen en vellingkant randafwerking (maar ook speciale randafwerkingen in overleg). Klik hier voor de mogelijkheden.

 • Ophangsysteem exact op maat (geschikt voor API, Rockfon Chicago Metallic en Armstrong Trulok).

 • Aanbrengen van spotgaten in zowel zacht- als hardmineraal plafondtegels.

 • Verstevigingsplaten voor spots in plafonds op maat naar wens.

 • Barrièreschotten op maat.

 • Achterhout op maat voor de versteviging van metal-stud en systeemwanden.

 • Allerlei zaag- en freeswerk in hout en gips. Het op maat zagen van kleine en grote partijen gips of hout zodat u op de bouwplaats snel door kunt werken. U geeft de maat op, wij zorgen dat het in de gewenste afmetingen geleverd wordt.

 • Vouwgips of klapgips. Een V-groef frezen in een gipsplaat waardoor u gemakkelijk het gips kunt plaatsen in een hoek van 90 graden. Handig voor om kolommen of in de hoek van een ruimte. Wij kunnen zowel in de zichtzijde als in de achterzijde frezen. Klik hier voor de mogelijkheden.

 • Assembleren van plafondeilanden die op het project direct opgehangen kunnen worden.

Daarnaast staat onze productie afdeling graag tot uw dienst bij het aandragen en produceren van oplossingen voor uw montage uitdagingen.

Ons assortiment Bewerkingen omvat:Wilt u meer informatie of een prijsopgave? Belt u dan met één van onze verkopers.