Astrimex 75 Jubileum actie November 2021

Astrimex 75 Jubileum actie November 2021


Jubileumactie November

Rockfon® Pallas, de betrouwbare keuze

Kies voor een akoestisch plafond en spaar deze maand bij elke bestelling van Rockfon® Pallas plafondpanelen dubbele punten. Met zijn sterke geluidsabsorberende eigenschappen, αw: 1,0 - klasse A, is de Rockfon Pallas een uiterst budgetvriendelijke oplossing voor projecten waar een praktisch plafond nodig is.
In scholen, kantoren en in de Retail is een functioneel plafond, waarbij toegang tot de technieken in het plenum mogelijk blijft, de ideale oplossing. Functionaliteit gaat hier boven design: Rockfon Pallas is beschikbaar in een basisassortiment afmetingen en kantafwerkingen A15/A24 en E24. Rockfon Pallas is het lichtgewicht paneel met uitstekende akoestische eigenschappen, een betrouwbare keuze voor ieder standaard project. Gecombineerd met het Chicago Metallic Mat Wit ophangsysteem krijgt het plafond een luxe uitstraling.

Lichtreflectie en dimensiestabiliteit
Naast een uitstekende akoestiek bieden de lichtgewichtpanelen van de Rockfon Pallas ook enkele andere basiseigenschappen, zoals een lichtreflectie van 82%.
Daarnaast zijn de platen dimensiestabiel, zelfs in de meest extreme omstandigheden tot 100% relatieve vochtigheid. De panelen kunnen geplaatst worden bij temperaturen van 0° tot 40° Celsius, waarbij geen acclimatisatie nodig is.

Brandreactie en duurzaamheid
Een andere eigenschap van de Rockfon Pallas steenwolpanelen is dat ze een uitstekende brandclassificatie hebben, klasse A1, de best mogelijke score.
De plafondplaten zijn 100% recycleerbaar in Rockfon fabrieken en nieuwe Rockfon producten bestaan tussen de 29% en 64% uit gerecycleerd materiaal. Rockfon is trots dat hun akoestische oplossingen Cradle to Cradle Certified® Silver en Bronze gecertificeerd zijn. Mocht uw opdrachtgever eisen stellen rondom duurzaamheid, dan is Rockfon uw partner.


Hoe werkt het?
Bestelt u vóór 1 December 2021 Rockfon Pallas plafondpanelen dan ontvangt u geen 5 punten per € 500,- maar 10 punten per € 500,-*!

* De orders dienen vóór 1 Januari 2022 uitgeleverd te zijn.

Direct de Rockfon Pallas bestellen? Klik hier.

De JUBILEUMactie wordt in onderstaand leaflet uitgelegd.

JUBILEUMactie_november_2021.pdfJUBILEUMactie_november_2021.pdf