Astrimex 75 Jubileum actie Oktober 2021

Astrimex 75 Jubileum actie Oktober 2021


OWA Sinfonia en OWAconstruct: Hybride akoestiek in iedere gewenste kleur

OWA biedt met haar Sinfonia reeks vijf voor het oog identieke panelen, ieder met unieke akoestische functies. Het is daardoor de perfecte serie voor multifunctionele gebouwen. De panelen zijn verkrijgbaar in wit, zwart en nagenoeg alle denkbare kleuren en kleurcombinaties. Alle varianten voldoen aan strenge brandveiligheidseisen en zijn 100% recyclebaar.

De vijf panelen bieden slimme combinaties van hoge geluidsabsorptie, extra overlangs geluidsisolatie en reflectie van geluid zodat sprekers beter verstaanbaar zijn. Qua oppervlak zijn de panelen niet van elkaar te onderscheiden. Alle plafonds in een gebouw vormen dus optisch een fraai geheel én voldoen samen aan alle mogelijke akoestische criteria van opdrachtgevers.

Sinfonia Silencia - Voor maximale geluidsabsorptie
Absorptiewaarde alpha-w 1,00

Sinfonia Silencia is met een absorptiewaarde van 1.0 het summum op het gebied van geluidsabsorptie en minimalisering van de nagalmtijd. Deze panelen zijn met name ontwikkeld voor drukbezochte ruimtes met veel diffuus geluid zoals stemmen, muziek en voetstappen. Het akoestische plafondpaneel absorbeert omgevingsgeluiden maximaal waardoor de beleving van de ruimte-akoestiek aangenaam blijft.


Sinfonia Privacy - Minimaliseren van overlangs geluid
Overlangsgeluidsisolatie 40dB

Sinfonia Privacy wordt vooral toegepast in kleinere ruimtes waarin gemiddelde geluidsabsorptie voldoende is. De belangrijkste functie van deze akoestische plafondpanelen is de reductie van overlangs geluiden van en naar naastgelegen ruimtes. De panelen bieden gegarandeerd een prettig akoestisch klimaat, zodat in rust en stilte gewerkt of overlegd kan worden.


Sinfonia Balance - Voor prettige omgevingsakoestiek
Overlangsgeluidsisolatie 37dB

Sinfonia Balance is effectief als het gaat om het creëren van oases van rust. Door de doordachte combinatie van geluidsabsorptie en geluidsreductie is Sinfonia Balance perfect om geluiden in én tussen ruimtes te reguleren. Ook voor overlegruimtes is een Sinfonia Balance paneel het meest geschikt, omdat gesprekken ook echt binnen vier muren blijven.

Sinfonia Reflecta - Weerkaatst geluid voor optimale verstaanbaarheid
Absorptiewaarde alpha-w 0,15

Sinfonia Reflecta is een sterk geluid reflecterend paneel, voor het creëren van optimale verstaanbaarheid in grotere ruimtes. Op basis van advies kan worden bepaald welk oppervlak moet bestaan uit Reflecta panelen, om het geluid maximaal te verspreiden en de spreker op iedere plek goed te kunnen verstaan.

Sinfonia Premium - De perfecte allrounder
Absorptiewaarde alpha-w = 0,85

Hoge akoestische prestaties gecombineerd met een stijlvol uiterlijk: Sinfonia Premium voldoet aan alle eisen voor moderne plafondsystemen. Ook in werkruimten waar smaakvol design én hoge brandwerendheid gewenst zijn, zoals gangen, ontvangstruimten en foyers binnen de openbare en particuliere bedrijfsomgeving biedt Sinfonia Premium dé ideale oplossing.

OWAconstruct – duurzame degelijkheid
De Sinfonia-serie gaat perfect samen met OWAconstruct, het beproefde ophangsysteem van OWA dat installatiegemak combineert met duurzame degelijkheid. Per type paneel zijn diverse soorten profielen mogelijk, om snel tot levendige composities te komen. Ook OWAconstruct is verkrijgbaar in wit, zwart en nagenoeg alle denkbare kleuren. Het veelgebruikte T24 N100 profiel is bovendien verkrijgbaar in mat wit en mat zwart, voor een extra strak geheel.


DUBBELE PUNTEN ACTIE OWA Sinfonia en OWAconstruct

Bestel het hybride akoestische plafondsysteem van OWA en ontvang in de maand oktober dubbele spaarpunten op:

OWA Sinfonia (Silencia, Privacy, Balance, Reflecta en Premium)
OWAconstruct
N100 24mm ophangsysteem

* De orders dienen voor 30 november 2021 te zijn afgenomen.