Astrimex 75 Jubileum actie Juni 2021

Astrimex 75 Jubileum actie Juni 2021


"Plafonds verbeteren en beschermen de ruimtes waarin wij wonen, werken, groeien en herstellen"

Twee van 's werelds meest erkende plafondfabrikanten Armstrong Ceiling Solutions en Knauf AMF hebben hun krachten gebundeld om het beste van beide te bieden in één marktleidend merk - Knauf Ceiling Solutions.

Het bedrijf, met het hoofdkantoor in Duitsland, ontwikkelt en produceert complete plafondoplossingen in 13 ultramoderne productiefaciliteiten, in acht verschillende landen in Europa en Azië. Met meer dan 2.100 toegewijde medewerkers, een servicegerichte mentaliteit en een portfolio van meerdere materialen, biedt Knauf Ceiling Solutions haar klanten meer keuze, meer inspiratie en uitstekende ondersteuning. Dit samenspel resulteert in de totstandkoming van bijzondere en indrukwekkende projecten.

In de maand Juni worden een tweetal oplossingen van voormalig Knauf AMF en Armstrong Ceiling Solutions bij u onder de aandacht gebracht, bij het bestellen van deze producten verdient u in Juni 2021 dubbele spaarpunten!*

Armstrong Perla OP 0.95 tegel geinstalleerd op het Prelude TL2 ophangsysteem

Armstrong PERLA OP 0.95 is een C2C Brons gecertificeerde serie plafondpanelen met een gladde gelamineerde afwerking en uitstekende geluidsabsorptie, Klasse A, waardoor het ideaal is voor open ruimtes.

• Uitstekende geluidsabsorptie (0.95 áw)

• Goede lichtreflectie (85%)

• ISO 5

• Ideaal voor open ruimtes, (callcenters, bibliotheken, kantines...)

Prelude TL2 - Een haakoplossing die Sterk, Stabiel en Intuïtief is, dit metalen haakprofiel voor plafondsystemen is vervaardigd uit massief staal en met precisie ontworpen om de klant een perfekte oplossing te bieden. De Prelude TL2 is C2C Zilver gecertificeerd. De eigenschappen van dit systeem zijn:

STEVIGHEID
Het is een stevige metalen clip
vervaardigd uit voorgevormd
staal, voor sterkere en meer
beveiligde verbindingen die op
hun plaats klikken.
STABILITEIT
Het wordt uitgelijnd
en gepositioneerd
met een hoorbare en
voelbare verbinding,
die plafondstabiliteit en
zelfverdeling garandeert.
INTUÏTIEF
Het volgt een intuitieve
aanpak die zorgt voor
een eenvoudige installatie.

*Orders dienen voor 31 augustus 2021 te zijn afgenomen.

Klik op de productnaam hiernaast om meer te lezen over de KCS Armstrong Perla 0,95 panelen en het KCS Prelude TL2 ophangsysteem.