Rockfon logo

Kantafwerkingen


Een beknopte uitleg van de terminologie van de kantafwerkingen van Rockfon:
A24
A15
Panelen met kantafwerking A24 zijn geschikt voor een T24 zichtbaar profielsysteem en een zichtbaar bandrastersysteem.
Panelen met kantafwerking A15 zijn geschikt voor een T15 zichtbaar profielsysteem.
E24
E15
Panelen met kantafwerking E24 zijn geschikt voor een T24 zichtbaar profielsysteem.
Panelen met kantafwerking E15 zijn geschikt voor een T15 zichtbaar profielsysteem.
D
X
Panelen met kantafwerking D zijn geschikt voor verdekt uitneembare montage.
Panelen met kantafwerking X worden gemonteerd op een 24mm ophangsysteem of met speciale X-haken direct tegen de bouwkundige constructie. Zo ontstaat een ononderbroken uiterlijk, terwijl de tegels demonteerbaar blijven.
DZNL/A100
Dznl/A24
Panelen met kantafwerking Dznl/A100 zijn geschikt voor montage in een 100mm Bandrastersysteem waarbij de lange zijden verdekt zijn en de korte zijden op het bandraster liggen
Panelen met kantafwerking Dznl/A24 zijn geschikt voor montage in een 24mm ophangsysteem waarbij de lange zijden het systeem verbergen en de korte zijden op het 24mm systeem liggen
M
A24/A100
Panelen met een M-kantafwerking worden gemonteerd op een T24 ophangsysteem. De toepassing van de M-kantafwerking geeft een esthetisch kleine voeg van 8 mm. De panelen zijn demonteerbaar.
Panelen met de kantafwerking A24/A100 zijn specifiek voor montage op een 24mm ophangsysteem of een 100mm breed bandrastersysteem.

Shadowline is de benaming die Rockfon gebruikt voor doorzakpanelen. Deze doorzakpanelen hebben een verdiepte rand waardoor de zichtzijde van de panelen acht millimeter onder de profielen uitsteekt. Zo ontstaat een schaduweffect dat het plafond extra diepte en een luxueuze uitstraling geeft.

Met het Rockfon Systeem X kunt u een plafond met een elegant, ononderbroken uiterlijk realiseren. Systeem X kunt u rechtstreeks met x-haken aan de bovenliggende constructie monteren of ophangen met een standaard T24-profielsysteem op ieder gewenste hoogte. Bij dit systeem worden de panelen worden vanaf onder in het ophangsysteem gekanteld. Hierdoor zijn zeer lage afhanghoogtes mogelijk, terwijl de gemonteerde platen van het systeem volledig demontabel zijn. Een kleine demonstratievideo vindt u hieronder:

Rockfon kantafwerking E

Bestellen bij Astrimex:

  • Wij leveren onze voorraadproducten binnen 48 uur op de door u gewenste plaats.
  • Uw bestelling geplaatst voor 12.00 uur 's middags, wordt in twee werkdagen afgeleverd.
  • U kunt kiezen uit 3 verschillende tijdzones waarop uw bestelling geleverd kan worden.
  • Al onze vrachtwagens beschikken over een kooiaap.