T-profielen


API profielenT-profielen vormen de basis van systeemplafonds. Astrimex beschikt over een bijzonder breed assortiment in T-profielen waaronder natuurlijk de 24 mm en 15 mm zichtbare profielen, maar ook extra hoge profielen voor grote overspanningen. Qua uitvoeringen en accessoires is de keuze al even breed. Mocht de gewenste kleur of de gewenste maat niet in het standaard assortiment aanwezig zijn, dan kan het op maat geleverd worden.

API Quick-lock T-profielen zijn al decennia lang onovertroffen in zijn soort. Quick-Lock is een plafondophangsysteem dat vanaf het eerste moment stabiel is en dat in elk gewenst stadium probleemloos kan worden uitgebreid of ingekrompen. Verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren en indien gewenst op maat leverbaar. Het is de favoriet van alle installateurs die montagegemak en leveringsbetrouwbaarheid op de juiste waarde weten te schatten.

Rockfon Chicago Metallic heeft een aanbod van T-profielen dat zo uitgebreid is, dat haast alles standaard beschikbaar is wat de installateur zich maar kan wensen: van lichtgewicht systemen tot robuuste systemen voor zware belasting, drie soorten koppelingen (inhaak, klik-in en snap-in), vuurbestendige systemen, dwarsprofielen met doorgezette of recht afgesneden flens, hoofdprofielen met bajonet-koppeling of met een verbuigbare lip. Chicago Metallic T-profielen zijn leverbaar in speciale kleuren, lengtes en in afwijkende materiaaldikten.

Donn is een van de meest gebruikte systemen te wereld. De meest opvallende kenmerken zijn het hoorbare kliksysteem waardoor bij de montage de veiligheid van de verbinding bevestigd wordt en het feit dat het systeem zonder gereedschap te demonteren is.

Armstrong heeft een omvangrijke reeks T-profielen, varierend van de populaire 24mm en 15mm zichtbare systemen tot de meer geavanceerde design systemen. De 15 of 24 mm brede profielen bestaan uit twee verticale delen die op een stabiele manier aan elkaar zijn geklonken en met een klikkoppeling of haakmontage zijn aan te brengen.


Voor prijzen en levertijden kunt u contact opnemen met onze verkoop of inloggen op onze webshop.