SYSTEEMWANDEN

Systeemwanden zijn verplaatsbare scheidingswanden die bestaan uit volledig afgewerkte onderdelen. Systeemwanden worden gebruikt voor het maken van een flexibele indeling van de ruimte. Astrimex levert een compleet assortiment glas- en systeemwanden inclusief deurkozijnen, deuren, raamkozijnen en glaselementen. De onderdelen en de profielen van deze verplaatsbare systeemwanden zijn uitgevoerd in staal of aluminium.

Glaswanden

Astrimex heeft twee soorten glaswanden in haar assortiment, de Crystal en de VINTAGE.

Beide glaswanden hebben een aantal onopvallende aspecten, dat ieder project omvormt tot een ware eye-catcher.

  • STRAK Door gebruik te maken van zwarte of witte aluminium profielen
  • MINIMALISTISCH Door het gebruik van profielen met een geringe hoogte, namelijk 35 mm
  • OPEN Door de combinatie van de minimalistische profielen en glas waardoor de openheid en transparantie vergroot wordt.

De VINTAGE wand wordt gevormd door het aanbrengen van 35mm aluminium strips op beide zijden van het glas van de Crystal-glaswand (de basis van de VINTAGE-glaswand) ontstaat een strakke industriƫle look die kenmerkend is voor de VINTAGE-glaswand.

Systeemwanden

Astrimex voert twee merken systeemwanden:

AS Wand
De AS Wand is een verplaatsbare scheidingswand die uit voorraad leverbaar is. De AS standaardwand is uitermate geschikt voor renovatie- en nieuwbouwprojecten, die sneller gereed moeten zijn dan doorsnee-projecten.
De AS wand bestaat uit een verzinkt stalen frame, stootvaste gipskartonplaten en isolatiemateriaal van 40 mm dikke minerale wol. Deur- en glaselementen zijn eenvoudig in te passen. Bekabeling- en leidingsystemen kunnen eenvoudig door de ruime perforatie in de profielen geleid worden.
De AS wand is verkrijgbaar in de diktes 82 en 107 mm.

AX100
AX100 is een kant-en-klaar te installeren systeemwand met een wanddikte van 100 mm. De AX100 wand bestaat uit een aluminium frame, stootvaste gipskartonplaten en isolatiemateriaal. Deur- en glaselementen zijn eenvoudig in te passen. Bekabeling- en leidingsystemen kunnen eenvoudig door de ruime perforatie in de profielen geleid worden.
Meer details vindt u via de onderstaande links: