Rockfon CM

Rockfon CM Screenline vrije afmetingen

Rockfon CM

Overzicht van ons assortiment Rockfon CM

Het aanbod van Rockfon Chicago Metallic T-profielen voor verlaagde plafonds is zo uitgebreid dat haast alles wat de installateur zich maar kan wensen, standaard beschikbaar is: van lichtgewicht systemen tot robuuste systemen voor zware belasting, drie soorten koppelingen (inhaak, klik-in en snap-in), vuurbestendige systemen, dwarsprofielen met doorgezette of recht afgesneden flens, hoofdprofielen met bajonet-koppeling of met een verbuigbare lip... Voor vochtige omgevingen zijn er extra corrosiebestendige systemen leverbaar. Ten behoeve van ziekenhuizen, laboratoria en computerruimtes zijn er oplossingen met aluminium ophangsystemen beschikbaar.
Bovendien kan Rockfon Chicago Metallic u voorzien van ophangsystemen in kleuren en afwerkingen die u zoekt: in speciale modulaire configuraties, in speciale lengten en in afwijkende materiaaldikten.

Rockfon CM Plafondophangsystemen zijn vervaardigd uit thermisch verzinkt gegalvaniseerd staal (Sendzimir-procédé). De zichtbare flens is bedenkt met een capping van voorgelakt staal en is verkrijgbaar in een ruime keuze aan standaard kleuren.

Al vele jaren voldoet Rockfon CM aan de kwaliteitsvereisten van ISO 9002 en ISO 9001 en beschikt over deze certificaten. Ook wordt voldaan aan de Europese productnormen EN13964 en EN14195.
De CE markering op de Rockfon CM producten is een garantie op de levering van veilige producten. De brandveiligheid van de Rockfon Chicago Metallic producten beantwoordt aan de strengste nationale en Europese eisen. De Rockfon CM producten zijn onbrandbaar volgens EN 13501-1.

De producten van Rockfon CM zijn uit duurzaam materiaal vervaardigd én recyclebaar.

Productieproces
In oktober 2013 heeft ROCKFON, de wereldwijde activiteiten van Chicago Metallic® overgenomen en haar assortiment plafondpanelen (ROCKFON) uitgebreid met een breed assortiment aan ophangconstructies en toebehoren (Chicago Metallic®). Beide productgroepen blijven onafhankelijk van elkaar beschikbaar.

Producten in ons assortiment Rockfon CM