Over ons pagina

Van vezel tot groothandel in afbouwproducten voor wand en plafond
7 oktober 1946. Dat is de datum dat Astrimex officieel als bedrijf werd opgericht. Een aantal vooraanstaande handelaren in bouwmaterialen stonden aan de wieg van de gezamenlijke verkooporganisatie, die sinds de oprichting werd geleid door A.J. van Buuren. Timmer in Groningen en Nové, later overgenomen door Armstrong, behoorden tot de oprichters van Astrimex.

Astrimex als groothandel en méér
Vanaf de jaren ’80 specialiseerde Astrimex zich steeds meer als leverancier van plafond en wandmaterialen. Naast de groothandelsactiviteiten focust Astrimex ook op maatwerk: het bewerken van producten voor wanden en plafonds. Zo worden al meer dan veertig jaar panelen en profielen op maat gemaakt en wordt gezorgd dat deze producten in de gewenste kleur bij de klant terechtkomen. Daarnaast biedt Astrimex diverse logistieke services aan. Denk bijvoorbeeld aan pakketteren en het lossen op hoogte.

Astrimex, de unieke schakel in jouw afbouwproces

De missie van Astrimex is om meer te zijn dan een leverancier van afbouwmaterialen. Astrimex biedt daarom klanten ondersteuning op het gebied van onder meer digitalisering, maatwerk, productkennis en duurzaamheid. Astrimex distribueert afbouwmaterialen vanuit een toonaangevende en innoverende positie. Dankzij haar jaren lange ervaring is en blijft Astrimex een betrouwbare partner voor alle stakeholder.