Nieuw van Rockfon

Rockfon® Krios® weer verkrijgbaar in de kantafwerkingen D, Dznl/A en X
In 2019 zijn de kantafwerkingen D, Dznl/A en X terug van weggeweest. Hiermee kunnen verdekte en semi-verdekte plafonds worden gecreëerd waarbij het profielsysteem niet of slechts gedeeltelijk zichtbaar is. Daarnaast is Rockfon Krios ook verkrijgbaar in A- en E-kant voor een zichtbaar of verdiept plafondsysteem.

Uitbreiding assortiment Chicago Metallic™ Mat Wit 11
Rockfon voegt nieuwe producten toe aan het assortiment van Chicago Metallic™ in de nieuwe kleur Mat Wit 11. Op www.rockfon.nl/matwit staat het complete overzicht van alle beschikbare producten. Hieronder alvast een selectie van de nieuw toegevoegde producten en hun toepassingen.

Chicago Metallic™ 50/75/100 mm Bandraster
Het bandrastersysteem is ontworpen voor de installatie van verplaatsbare scheidingswanden en de bevestiging van akoestische of brandwerende tussenschotten.

Chicago Metallic™ Longspan/Corridor
Speciaal voor grote en onregelmatige overspanningen (bijvoorbeeld in gangen) en extra zware plafondpanelen.

Chicago Metallic™ F-profielen
F-profielen zijn zeer geschikt voor het afwerken van niveauverschillen in het plafond en verticalen voor verschillende paneeldiktes: tot 13 mm, 13-15 mm en 16-18 mm.

Chicago Metallic™ C-profielen
Randafwerkingsprofiel voor plafondpanelen met een dikte tot 37 mm. Geschikt voor impactklasse 2A en 3A en tevens toepasbaar als randprofiel voor T15, T24 en T35.

Chicago Metallic™ J-profielen
Verschillende hoogtes mogelijk, aangepast aan de paneeldikte en toepassing. Ook de corner caps (afdekkapjes) zijn beschikbaar in Mat Wit 11.


Nieuwe kantafwerkingen Rockfon Krios
Chicago Metallic™ Longspan/Corridor in Mat Wit 11

Speciaal voor grote en onregelmatige overspanningen (bijvoorbeeld in gangen) en extra zware plafondpanelen.