Logistieke services

DE LOGISTIEKE SERVICES VAN ASTRIMEX

Astrimex kan uw bestellingen op verschillende manieren leveren. Behoefte aan sjouwploegen op de bouw, een kraanwagen om uw bestelling op hoogte te leveren, verticaal transport of pakketteren? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht! Hieronder leest u meer over deze mogelijkheden.

Standaard leveringen

Wij leveren onze voorraadproducten binnen 24 uur op de door u gewenste plaats. Uw bestelling geplaatst voor 12.00 uur 's middags, wordt de volgende werkdag afgeleverd. Al onze vrachtwagens beschikken over een kooiaap, waardoor uw bestelling in perfecte staat uit de vrachtwagen getild wordt. Bij orders beneden een bepaalde waarde rekenen wij vrachtkosten, deze worden apart vermeld op de factuur. Leveringen op de Waddeneilanden nemen één extra werkdag in beslag en de kosten van de veerboot worden aan u gefactureerd.

Aflevertijden en Afhaalmogelijkheden

U kunt kiezen uit verschillende tijdzones waarop uw bestelling geleverd kan worden. Wanneer u geen tijdzone aangeeft, leveren wij in de loop van de dag. U kunt bij uw bestelling de volgende tijdzones aangeven. De kosten worden vermeld bij uw bestelling.

De distributiecentra in Leek, Utrecht en Eindhoven bieden u ook de mogelijkheid materialen af te halen. Hieronder staan de openingstijden van de verschillende distributiecentra vermeld.

Tijdzones Leveringen
Openingstijden distributiecentra
Exact 07.00 uur **
Leek
Utrecht
Eindhoven
Voor 08.00 uur
Maandag
07.00 - 16.30 uur
07.00 - 16.30 uur
07.00 - 17.00 uur
Voor 10.00 uur
Dinsdag
07.00 - 16.30 uur
07.00 - 16.30 uur
07.00 - 17.00 uur
Voor 12.00 uur
Woensdag
07.00 - 16.30 uur
07.00 - 16.30 uur
07.00 - 17.00 uur
Tussen 12.00 en 15.00 uur
Donderdag
07.00 - 16.30 uur
07.00 - 16.30 uur
07.00 - 17.00 uur
Loop van de dag (07-16u)
Vrijdag
07.00 - 16.30 uur
07.00 - 16.30 uur
07.00 - 17.00 uur
** minimale orderwaarde € 3500,00 en > 48 uur (2 werkdagen) van tevoren besteld

De geplande aflevertijden van uw bestellingen worden de dag voor aflevering vanaf 15.00 uur op onze website gepubliceerd. Dit staat achter uw persoonlijke logincode, onder het kopje aflevertijden. Deze gegevens worden dagelijks aangepast, de uitgeleverde orders staan op de dag van uitlevering tot 24.00 uur op de website. Dit zijn indicatieve tijden. Aan deze tijden kunnen geen rechten worden ontleend.

Sjouwploegen

Astrimex kan sjouwploegen regelen voor op de bouwplaats om de materialen direct bij levering op de juiste verdieping en plaats te zetten. Er zijn drie standaard modellen waaruit gekozen kan worden.


Model 1:
Door raamopening zonder steiger - ca. 750 platen per dag met 4 man.
In deze situatie wordt gewerkt met een hydraulische kantelhaak. Met deze haak kan de verreiker de pallets gips beneden oppakken, kantelen, en de platen rechtop voor het raam houden. De sjouwploeg trekt de platen vervolgens naar binnen en zet deze rechtop op glas/gipskarren, waarna deze verdeeld worden op de verdieping en op platenbokken worden geplaatst.

Model 2:
Volle pallets direct op de vloer - ca. 1200 platen per dag met 4 man.
In deze situatie worden de volle pallets beneden opgepakt met de verreiker en op de aangegeven verdieping op een platte kar gelegd. De sjouwploeg rijdt met deze kar naar de bokken en lost de pallet daarop. Na het lossen wordt de lege pallet terug gereden naar de transportopening. Als er een aantal pallets zijn geopperd, worden de lege pallets met de verreiker naar beneden gehaald.

Model 3:
Door raamopening met steiger - ca. 500 platen per dag met 4 man.
Bij deze situatie gaan wij er van uit dat er een standaard steiger van max. 1,50 meter breed (vanaf de gevel gemeten) voor de gevel staat. In deze situatie wordt wederom met een hydraulische kantelhaak gewerkt. Met deze haak kan de verreiker de pallets gips beneden oppakken, kantelen, en de platen rechtop voor de steiger houden. De sjouwploeg trekt de platen naar binnen en zet deze rechtop op glas/gipskarren, waarna deze verdeeld worden op de verdieping en op platenbokken worden geplaatst.

In onderstaande leaflet leest u meer over de mogelijkheden.
Astrimex sjouwploegen.pdf

Heeft u nog vragen? Uw contactpersoon beantwoord deze graag!

Verticaal transport

Natuurlijk kan Astrimex voor u de kraan verzorgen, wanneer uw materiaal op hoogte afgeleverd moet worden. In onderstaande leaflet leest u meer over onze mogelijkheden.


Kraanwagen info.pdf

Verticaal plaatsen van gipskartonplaten

Het verticaal plaatsen van gipskartonplaten kost tijd. Astrimex berekent een toeslag voor het boetevrij lossen van € 10,- per gipspakket of pallet van 26 platen. Deze toeslag geldt alleen bij pakketten of pallets die door Astrimex worden geleverd. De toeslagen voor rechtstreekse leveringen die door onze leveranciers worden berekend kunnen afwijkend zijn.
Bij het bestellen voert u artikel 050014 in, verticaal lossen gipspallet. De toeslag wordt dan toegevoegd aan uw bestelling.

Sterk in maatwerk, ook op het logistieke vlak. Pakketteren, Astrimex kan het!

  • Heeft u meerdere ruimten waar verschillende hoeveelheden producten naar toe moeten? Wij kunnen het voor u per ruimte verpakken.
  • Wij hebben de mogelijkheid om pakketten samen te stellen volgens uw specificatie en deze spatwaterdicht te verpakken.
  • Heeft u grote hoeveelheden materiaal nodig op een werk? Wij kunnen, in onderling overleg, gefaseerd leveren.
In overleg is erg veel mogelijk, wij helpen u graag de juiste oplossing te vinden.
Astrimex Leaflet Pakketteren.pdf